Антон

@16282996
Foreman
0
0
05/16/2024, 9:54 pm
23.05.23
Work statistics
User reviews
santos@300430330.04.2024

В чем проблема? 

Я всё сделала, как вы просили 

Вы вернули на доработку, какого фига? 

Ви перевірили через інкогніто? Відгук відображався? Ви правила взагалі читаєте? Якщо відгук на локації не відображається - оплати не має. Не робіть якщо навіть правила не можете прочитати. Зі всією повагою!

Відмовилась від завдання, втративши , купу часу, постійно відправляли назад, нібито відгуку немає, то посилання не таке, то ще щось. Переходила с чужого аккаунту, з режиму інкогніто і все знаходила , тобто набивала додаткові перегляди ю. Відчуття, що так постійно роблять для затягування і доп переглядів! Відгук звісно видалю!

Якщо Вам завертали - значить на локації відгук не відображався. І зазвичай людям які не перевіряють - просто лінь натиснути дві кнопки щоб перевірити. По нашій статистиці прекрасно видно скільки завдань ми оплатили. І я писав, що якщо залишати на декількох локаціях одночасно - гугл Вас блокує. Читайте завдання перед тим як виконувати - легке завдання, достойна оплата значить треба хоч завдання прочитати. Зі всією повагою.
Завдання проплатив . +5
Amazing. Recommended. Just please try to pay workers as fast as you can

Рекламодателя отстой неплатит!

Не заплатив - значить завдання не виконане. Не плачу лиш лінивим, які не можуть зайти і перевірити через інкогніто перед тим як звітувати про виконане завдання і тим, хто заблокований, через що відгуки не відображаються. Чи Ви думаєте я не провіряю на локації чи з'явились Ваші відгуки??

5+++відмінно.Просто потрібно добре прочитати умови завдання

Отличный рекламодатель

Відмовилась від виконання, 2 раза. Писали що відгука немає, перевіряла з іншого аккаунта і знайшла. Жахливо!

Видмовився від вашого завдання. Видалив свій відгук в гуглі. Не рекомендую завдання не оплачуються.